Materiaal


Van welk materiaal zijn de sieraden gemaakt?

Om de kwaliteit hoog te houden, zijn alle sieraden gemaakt van stainless steel. Stainless steel, ook wel bekend als roestvrij of roestvast staal, kent heel veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Wat betekent dat vrijwel iedereen deze sieraden zonder problemen kan dragen, zelfs mensen met een nikkelallergie. Stainless steel sieraden zijn dan ook meestal de juiste keuze voor iedereen die gevoelig is voor allergieën. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig. Het materiaal is super stevig en gaat ontzettend lang mee!


Zilveren stainless steel sieraden:

De zilveren sieraden behouden altijd hun kleur, ze kunnen namelijk niet verkleuren! Je kunt jouw zilveren stainless steel sieraden dus gewoon omhouden tijdens het douchen, sporten of zwemmen zonder dat de sieraden hun zilveren kleur verliezen! Hoe fijn is het om zilveren sieraden te kunnen dragen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze verkleuren!


Gouden stainless steel sieraden:

De gouden sieraden zijn gemaakt van stainless steel met een gouden plating. Stainless steel is dé perfecte ondergrond om gouden sieraden te maken die zowel betaalbaar als duurzaam en ook nog eens allergievrij zijn. Stainless Steel zorgt ervoor dat de gouden plating heel erg goed hecht en dat de gouden kleur super lang mooi blijft. Bij Qsieraden maken we alleen gebruik van de beste plating, waardoor de kleur van jouw gouden sieraden praktisch niet verkleurt. Super fijn dus! We adviseren desondanks wel altijd om uit te kijken met het gebruik van water, parfum, crèmes, haarlak enz. Het is beter om jouw gouden stainless steel sieraden even af te doen wanneer je veel met deze producten in contact komt, zodat jouw sieraad op termijn niet doffer wordt. Als je hier rekening mee houdt, dan zal jouw gouden sieraad ontzettend lang op z’n allermooist blijven en heb jij er super lang plezier van! 

Informatie

KVK: 81329636

Adres: Nijenhuislaan 209

Postcode: 8043 WE

Email adres: quinty@qsieraden.nl

Whatsapp: 06-10763630